×

Nieuws

20 januari 2010

Artiesten & componisten geven opbrengst muziek aan giro 555

Geschreven door: Dick Hovenga

Nederlandse artiesten, componisten, producers en de muziekindustrie werken vandaag (donderdag 20 januari) massaal mee aan de benefietactie voor Haïti; niet alleen door belangeloos op te treden tijdens de radio en tv uitzendingen, maar ook door de complete opbrengst van één van hun liedjes ter beschikking te stellen aan Giro 555.

De liedjes kunnen in ruil voor een donatie van €1,30 per liedje worden gedownload via de speciaal gecreëerde ‘muziek voor 555’ downloadsite.

Er komen ook snel te downloaden bundels van twintig liedjes beschikbaar in ruil voor een donatie van €25. Uiteraard is het mogelijk zo veel beschikbare liedjes te downloaden als men maar wil. De actie loopt vandaag van 06.00 uur ’s ochtends tot middernacht.

Er zullen onder meer liedjes beschikbaar zijn van Marco Borsato, Kane, Kyteman, Jan Smit, Nick & Simon, Anouk, BLØF, Miss Montreal, Alain Clark, Di-rect, Don Diablo, Frans Duijts, Guus Meeuwis, JURK!, Acda en de Munnik, Rob de Nijs, Thomas Berge, The Opposites, Dio, Trijntje Oosterhuis, Janine Jansen, Waylon en Within Temptation. Een compleet overzicht van de artiesten en liedjes is terug te vinden op eerdergenoemde downloadsite.