×

Nieuws

09 juni 2012

[All The Young] rules!!!!!!!

Geschreven door: Dick Hovenga

Label: Warner

Met [All The Young] bewijst Engeland nog steeds hofleverancier van goede muziek te zijn. Zo opwindend als deze jonge band uit Stoke-On-Trent hebben we het in tijden niet meer gehoord.

Heerlijk dik aangezette gitaarpartijen en geweldige songs die referenties oproepen aan het beste wat Britpop en Britrock de afgelopen decennia te bieden had. De broers Ryan en Jack Dooley en hun bandmaatjes Dave Cartwright en Will Heaney lieten in hun eerste singles al horen een geweldig oor voor aanstekelijke rocksongs te hebben. Hun debuutalbum Welcome Home doet daar nog een schepje bovenop. Zanger Ryan Dooley heeft, met de onafscheidelijke zonnebril, de looks en absoluut de stem om de band naar grote hoogten te gaan duwen. Daarnaast is gitarist Dave Cartwright typisch zo’n Britse gitarist die eindelijk weer eens een vette solo weet op te zetten.

Hun debuutalbum Welcome Home is nu ook in Nederland uit en wij zullen geen kans onbenut laten om over deze band te schrijven. Kijk hier alvast naar een van hun geweldige singles.