×

Aankondiging

08 april 2012

It’s Not Me It’s You is de geweldige nieuwe single van Submotion Orchestra

Geschreven door: Dick Hovenga

Label: Exeptional

Submotion Orchestra uit Leeds zijn sinds hun debuutalbum Finest Hour van vorig jaar absolute WiMhelden. Met de geweldige nieuwe single It’s Not Me It’s You overtreffen ze onze verwachtingen!

Toen debuutalbum Finest Hour vorig jaar uitkwam waren wij er volledig van overtuigd dat Submotion Orchestra wel eens de grote nieuwe band op dancegebied zou kunnen gaan worden. Met hun spannende mix van dubstep, triphop, soul en jazz staat Finest Hour garant voor een uitermate enerverende muzikale trip. Wij konden het dus niet nalaten hun album de lucht in te schrijven. Toen de band vervolgens een dikke maand terug in ons land optrad (Bird, Rotterdam en Paradiso, Amsterdam) werden we optimaal bevestigd in wat we reeds dachten: Ook live is Submotion Orchestra een ware sensatie. Live dubstep met super goede songs, diepe bassen, spetterende ritmes en de grote charme van zangeres Ruby Wood.

Bij het concert in Paradiso speelde de band reeds de nieuwe single It’s Not Me It’s You en het was gelijk duidelijk dat deze track een ijzersterke singletroef zou gaan zijn. De single is nu uit en laat je ook overtuigen. Wij zijn al helemaal om! Supertrack die het verdient door heel veel mensen gehoord te worden.