×

Aankondiging

11 december 2016

Hard Love, het nieuwe album van Strand of Oaks in februari

Geschreven door: WiM Redactie

Label: Dead Oceans

Na het geweldige HEAL, van dik twee en half jaar terug, verschijnt op 17 februari 2017 dan eindelijk het nieuwe album Hard Love van Strand Of Oaks. Dit keer meer een gezamenlijk project blijft natuurlijk Tim Showalter het brein achter alle muziek en teksten. Alles op Hard Love is een afspiegeling van datgene waar de afgelopen jaren mee bezig is geweest. En dat is nogal wat.

Hard Love is een lekker dynamische tegelijk gevarieerde rockplaat geworden. Niet één die gemakkelijk tot stand kwam trouwens. Showalter nam alle songs een eerste keer op om bij het mixen tot de ontdekking te komen dat hij alles veel te vlak vond klinken. Er volgde dus een tijd van overdenken en vooral overleggen met nieuwe producer Nicolas Vernhes. Hij begreep Showalter’s ambitie en de mannen namen alle songs voor Hard Love opnieuw op met een dikkere, ambitieuzere sound. Wij mochten het album alvast horen en kunnen je zeggen dat het album alle verwachtingen overtreft.

Hard Love zal pas halverwege februari uit gaan komen maar de eerste single Radio Kids (en clip) zijn reeds beschikbaar. Een prachtige kennismaking met al dat moois dat je op Hard Love straks kunt verwachten.